Louis Cruises

Информация

Louis започна да оперира през 80-те год. с  кратки круизи от Лимасол, Кипър и Източното Средиземноморие – програма, която все още се изпълнява. Програмата и маршрутите се обоготяват през годините, а в наши дни флотилия от 10 кораба обслужва маршрути от пристанищата в Генуа и Мрсилия до Средиземноморието и Северна Африка, от пристанището на Пирея (Атина) и Истанбул до Егейските острови. Louis Cruises предлагат разнообразен навод от услуги на борда на своите кораби – ресторанти, барове, хотелско и кетърингово обслужване, безмитни магазини, СПА центрове на борда и др. Стратегичските връзки с големи тур оператори подсилват позициите на Louis Cruises като водещ играч сред европейските круизни компании.

Високият стандарт на услугите заинтересуват и правителствени и международни организации да използват корабите като плаващи хотели за важни международни срещи.


ПРОМОЦИИ от Бояна-МГ

Защо круиз?

На круиз можете да опитате всичко!

От дегустации на вино до скално катерене, от пълна почивка и глезене със СПА процедури до запомнящи се купони в малките часове на сутринта.
По време на круизно пътуване всеки може да намери своето лице и изпълни поне по няколко свои желания...
Какво по-хубаво от това, докато се отдавате изцяло на безкрайните удобства, забавления и услуги във вашия огромен "курорт", всяка сутрин да бъдете изненадвани с нов град, нови хора и приключения!
Спрете да си мечтаете, изживейте го!

Цитати за круизите, почивките, корабите и хората

  • "Установил съм, че няма по-сигурен начин да откриеш дали харесваш хората или ги мразиш от това да пътуваш с тях" - Марк Твен
  • "Колко прекрасно е да не правиш нищо и да се отдадеш на почивка след това." - испанска поговорка
  • "It's not about the ship but the friendships" Sue Denning, Century CD Nov. 2010, Constellation CD January 2011.