NCL

Информация

NCL са международна круизна компания с главен офис в Маями, Флорида. Norwegian Cruise line e новатор в круизните пътувания с 44 годишна история, нарушаваща традициите на традиционния круиз, най-вече с въвеждането на Freestyle корабите, което е една своеобразна революция в индустрията и позволява на гостите по-голяма свобода и гъвкавост.

Днес NSC разполага с 11 специално създадени Freestyle кораби, даващи възможност на гостите да се насладят на спокойна круизна почивка на най-новите и модерни кораби в открито море.

Freestyle пътуването дава свободата да избирате вашия собствен начин на почивка: почивка или приключение, да се храните с бъргър или филе, официално облечени или всекидневно и никога нямате твърдо разписание или забрана да намалите темпото. Това е вашата почивка, така че се убедете, че ще бъде точно така, както сте мечтали.

Freestyle изхранване: без определени часове, без менюта, с всекидневни дрехи и достъ до повече ресторанти, отколкото на всеки друг кораб. Така че се нахранете, когато сте гладни, с каквото желаете.

На борда може да прекарате страхотно – басейни с водни пързалки, модерни фитнес центрове, забавление за деца и тийнейджърски програми, дегустации на вино, казино и още много други ви очакват на NCL.

Ако желаете да пътувате  със собствен стил и по начин, който вие избирате, за вас са NCL Cruises.


ПРОМОЦИИ от Бояна-МГ

Защо круиз?

На круиз можете да опитате всичко!

От дегустации на вино до скално катерене, от пълна почивка и глезене със СПА процедури до запомнящи се купони в малките часове на сутринта.
По време на круизно пътуване всеки може да намери своето лице и изпълни поне по няколко свои желания...
Какво по-хубаво от това, докато се отдавате изцяло на безкрайните удобства, забавления и услуги във вашия огромен "курорт", всяка сутрин да бъдете изненадвани с нов град, нови хора и приключения!
Спрете да си мечтаете, изживейте го!

Цитати за круизите, почивките, корабите и хората

  • "Установил съм, че няма по-сигурен начин да откриеш дали харесваш хората или ги мразиш от това да пътуваш с тях" - Марк Твен
  • "Колко прекрасно е да не правиш нищо и да се отдадеш на почивка след това." - испанска поговорка
  • "It's not about the ship but the friendships" Sue Denning, Century CD Nov. 2010, Constellation CD January 2011.